Daniek van de Ven Fotografie

Over Daniek

Welkom op mijn ‘Over mij’ pagina. Ik ben Daniek van de Ven, het gezicht achter de camera. Inmiddels is het al zo’n 15 jaar geleden dat ik mijn eerste echte camera kreeg en sindsdien is fotografie niet meer uit mijn leven weg te denken.

Ik kruip graag achter mijn camera om mensen, merken en bedrijven blij te maken met mooie foto’s. Foto’s die niet alleen iets laten zien maar je ook iets laten voelen. 

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me gerust een mailtje voor meer informtie!

Veelgestelde vragen

Ik woon zelf in Berkel-Enschot, dat is een dorpje langs Tilburg. Maar voor fotografie sessies reis ik het hele land door!

Ja ik laat mijn werk graag zien, wil je dat liever niet? Laat het me dan even weten!

(Bij het boeken van een sessie ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het gebruiken van de foto’s op social media en andere promotie doeleinde, tenzij vooraf anders is afgesproken.)

Oeh! Dat vind ik lastig te zeggen. Mijn fotografie series passen vooral bij het bedrijf of gezin wat ik mag fotograferen. Maar je zou kunnen zeggen dat mijn foto’s warm, fris en een tikje intiem zijn. Mooi licht en een fijne omgeving spelen daarbij een belangrijke rol.

Ik maak graag foto’s die je niet alleen iets laten zien maar ook iets laten voelen of beleven. Het vertellen van een verhaal; het unieke verhaal van de geportretteerde. 

De prijzen zijn per shoot verschillend, meer informatie over de verschillende shoots die ik aanbied en de prijzen vind je hier!

Ja zeker, ook dat is geen probleem. Alles is bespreekbaar.